Zažili jste syndrom vyhoření? Health tuning® je řešení!

Je podzimní ráno 13.10.2015 a velká zasedací místnost Jihočeské hospodářské komory se začíná plnit zástupci velkých jihočeských firem i drobných podnikatelů. Co je důvodem? Téma pravidelné snídaně Morning for Business je více než lákavé - představení nového oboru Health tuning® s podtitulem ZACHRÁNÍME VÁS I VAŠE VÝKONNÉ ZAMĚSTNANCE a složení hostů: RNDr. Pavel Suchánek, PhDr. Marta Boučková, Bc. Marie Ošmerová a Leoš Kubíček slibuje užitečně strávené dopoledne.

Health tuning Leoš Kubíček Už při prvním dotazu položeném účastníkům Leošem Kubíčkem "Kdo z Vás zažil syndrom vyhoření", vylétlo poměrně velké množství rukou vzhůru. A poznámka "Tak to máme za sebou, ale Vás ostatní to dříve či později čeká..." publikum rozesmála. A jak si s tímto fenoménem chce nový obor poradit?

"Celá myšlenka vznikla na základě potřeb našich klientů z řad majitelů společností nebo TOP manažerů. Společně s nimi jsme hledali cesty, jak je během krátké doby vrátit zpět do plného života a výkonu. A zjistili jsme, že bez důkladné součinnosti mezi psychikou, tělem, výživou a sociálním prostředím to není možné. Nejčastěji jsme naráželi na neochotu zástupců jednotlivých specializací vzájemně komunikovat a předávat si informace a zkušenosti. Tak to můj kolega a partner ve firmě BCF s.r.o. Mgr Ondřej Chromý uchopil jinak. Začal hledat v jednotlivých oblastech opravdové špičky, pro něž je smysl pomoci klientovi víc než jejich vlastní ego. A povedlo se! Nyní můžeme představit klíčový tým garantů programu Health tuning®, kteří v oboru patří ke špičce a vyznávají stejné hodnoty.A co je hlavní, jsou připraveni spolu úzce spolupracovat pro úspěch klienta" Osvětlil vznik celého konceptu Leoš Kubíček, jednatel společnosti BCF s.r.o., která je držitelem značky.

RNDr. Pavel Suchánek pak navázal s představením projektu HT Open, který unikátním způsobem spojuje optimální nastavení výživy každého jedince s jedinečnou psychodiagnostikou, kterou velice vtipným a odlehčeným způsobem představila PhDr. Marta Boučková. "Do této diagnostiky jsou sbírána data již od padesátých let minulého století, kdy se skupina kardiologů ve spojených státech rozhodla, že zkusí najít společné znaky pacientů, kteří končili u nich na oddělení, většinou s infarktem. A světe div se, hned po několika letech dokázali popsat tyto společné znaky v několika oblastech: osobnostní profil, stravování, pohyb, odpočinek, profese a mentální nastavení. Následně tento výzkum doplnili i odborníci na onkologii a psychiatrii, kterým bylo líto, že nic podobného nemají. A díky této široké emperii jsme schopni dnes s více jak 85% spolehlivostí odhadnout, že pokud nezměníte nic ve svém chování, stravování, pohybových aktivitách, práci a podobně, jaká civilizační chorobo na Vás čeká." "Pro zjištění aktuální stavu Vašeho těla je však důležitá přesná diagnostika. Pro tento účel využíváme jako jediná komerční organizace (druhý takovýto přístroj je v držení jedné nemocnice) diagnostický přístroj InBody S10, díky kterému zjistíme stav Vaší fyzické schránky a dá nám podklady pro doporučení jak nastavit jídelníček, cvičení a další wellness aktivity. Nic méně není cílem vše najednou měnit radikálně. Takto to nefunguje." Doplnil RNDr. Suchánek. "A protože je naším cílem vše ukazovat prakticky, tak se na konci našeho setkání můžete každý nechat provést svou vlastní diagnostiku."

Posledním vystupujícím byla Bc. Marie Ošmerová, která v rámci svého vystoupení rozhodně sázela na prožitek a osobní zkušenost účastníků. "A nyní, abych Vám ukázala poněkud odlišný přístup fyzioterapie, který dává celému programu Health tuning® další rozměr, si sami na sobě můžete vyzkoušet rychlé uvolnění krční páteře. Zavřete oči a..." Během několika minut každý z účastníků zažil něco až neuvěřitelného. Hybnost krční páteře se zvětšila v řádech centimetrů a všichni hlásili velkou úlevu a uvolněné v oblasti krku. "A právě takovými to prožitky lze naše zdeformované tělo programovat do pro něho přirozené polohy. A to Vás během našich setkání naučím!"

Závěrem se všichni vystupující shodli na tom, že to, co odlišuje tento koncept od řady dalších a méně propracovaných je, že vzájemná spolupráce přináší pro klienta celostní přístup, kdy jsou vzájemně a užitečně propojovány oblasti výživy, sportu, těla a psychiky tak, aby vše bylo v souladu a vedlo klienta k jeho cíli.

Mám zájem

V případě zájmu zadejte prosím e-mail nebo telefon. Neváhejte nás kontaktovat i v případě dotazů, nebo pro podrobnější informace.

Holistic management, s.r.o. - zřizovatel programu Health Tuning®
Lipová 1789/9, 370 05 České Budějovice
Health Tuning® je součástí konceptu Holistic Management

© 2015 | Health Tuning® je registrovaná známka. All rights reserved.